Home Non-categorized En tyrkisk tanke

En tyrkisk tanke

167

Et eller andet sted derude sidder du unge singlekvinde som midt i dette, om jeg må være så fri, institutionsbulder der omgiver os alle fniser på de rigtige tidspunkter. Stol på mig kære: Du er en afgørende del af mit harem og jeg svigter dig ikke. Efter 1500 artikler ved du såvel som jeg at jeg er meget interesseret i et velfungerende harem. Det der skiller os er ikke en busbillet eller en ledig stund eller vore nærmestes accept, næh, det er kun institutionsbulderet. Derfor vil jeg for øjnene af dig kategorisere institutionsbulderet og blotlægge den vej der skal føre dig i sikker havn i mit harem. Jeg vil opføre mig som en Moses og modtage dig som den synder jeg er for at vi to kan blive endnu bedre mennesker gennem kærlighed. Når folk der fniser på de forkerte tidspunkter læser dette vil de rejse børster en tid men deres had vil forsvinde før du ved det min kære. Mit harem vil danne skole for vi er skabte til den slags kærlighed også. Det eneste praktiske problem er at du er 65 år gammel og din mand hedder Kurt. Du er sådan en gammel hejre der sidder og mimrer lidt på en bænk efter et liv med lidt for mange fejltrin og prøvelser og det er et godt udgangspunkt, misforstå mig ikke, men tag nu og pas lidt på gamle Kurt.

De bedste hilsener

Johannes Egegris