Home Non-categorized TAX EVATION IS ORGANIZED CRIME

TAX EVATION IS ORGANIZED CRIME

451
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

The police have now collected enough evidence to convict several banks as illegal and criminal organizations. Not even ordinary taxpayers should feel safe. We follow them and search them in the metro to see if they have cash on them, says chief of police.

(Text: Thomas Krogsbøl)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)