Home Non-categorized Populist Party Member Consults Psychologist

Populist Party Member Consults Psychologist

499
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

On friday psychologist John Greenstoosch ran from his practice at over 100 km/h, took a deep breath of fresh air at Chestnut Road in Kubbelburg and then ran in again at 50 km/h. He was sent for. A Henry Elofsen named Tom Poodacake had just. “The chemistry was right. I often want to open John just as you would open a standpipe with standpipe tongs, but it does not matter. I see. I’m talking with my eyes. I’ll drop some kind of purple gold and then.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)