Home Non-categorized Dish with Leopards Hypersensitive to Drafts

Dish with Leopards Hypersensitive to Drafts

487
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

Selby Drell has improved enormously since The Other Newspaper met him last in October. With a predictable almond-shaped nose he kindly welcomes our photographer and journalist in the hallway and shows us into the living room. We walk twice around the Christmas tree and are met by the family members who come in with a dish with leopards.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)