Home Non-categorized Impudent Camel to Journalist: “What’s the meaning of that?”

Impudent Camel to Journalist: “What’s the meaning of that?”

409
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

An impudent camel from a cinnamon caravan took a leave from the desert this morning and went to a press conference with pants newly pressed. “I know what you’re thinking!”, “I’m the world’s cleverest camel!” and “What’s the meaning of that?” were some of the quick answers the camel gave to the journalists with subjects ranging from cinnamon to rice pudding.

“Hey. Check out my wool. See!”

“I’m a 100 percent.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)