Home Non-categorized Plum Described as Drupe

Plum Described as Drupe

452
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A furious plum had a furious day on Thursday. First, it was called a drupe in 7-Eleven and then it was almost caught by a man who was hoovering “near the fruit bowl.” It called The Plum Protectors from its friend, the orange’s, cell phone, and had to bike directly to Djantor without considering roads and trails. On the trip, it met a nice lady who was walking with a pair of skates.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)