Home Non-categorized Brave Boy Observes The Moon Being Milked

Brave Boy Observes The Moon Being Milked

407
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A brave boy who yesterday came riding with a crocus in his mouth imagined the moon was being milked like a cow and shortly after the sun took charge and did exactly what the boy had imagined which resulted in a huge amount of milk. A water ski was involved in the later events.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)