Home Non-categorized Anna Skippings – Opera Singer and Bunch of Bananas

Anna Skippings – Opera Singer and Bunch of Bananas

353
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“I remember that Anna Skippings always divided the bunch of bananas in two before she put it into the fruit bowl. If there were an odd number, she threw the surplus one out of the window. I think that was totally cool. That banana should not come and tell her anything.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)