Home Non-categorized “I Need A Photograph of An Asian-Looking Person Looking at A Reclining...

“I Need A Photograph of An Asian-Looking Person Looking at A Reclining Horse”

378
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A reader of The Other Newspaper asks for a photograph of an Asian-looking person who watches a reclining horse.

“It must not be a Japanese because their faces are a bit too square. Nor is it sufficient that the person just resembles an Asian person to perfection. It must be the real thing. And the person must not have the mouth open like we Europeans would.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)