Home Non-categorized Those Who Watch Tour de France Also Watch A Little Gewiss Ballan

Those Who Watch Tour de France Also Watch A Little Gewiss Ballan

407
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“Those who watch Tour de France also watch a little Gewiss Ballan and Rabobank in the background in the form of stickers, pennants and small barrels of clay. Albeit you can’t go down to the dentist and get a new Gewiss *) or physically visit Rabobank. This is one of the principles of our modern world. It is a kind of liquid silver. What kind is not absolutely clear.”

*) Wordplay. In danish the word “gebis” means artificial teeth.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)