Home Non-categorized Sweet General Manager Gives New Information

Sweet General Manager Gives New Information

429
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A general manager from Bensworth gave a lot of new information yesterday. The information casts new light on things of some significance. It is still unclear whether the words can be quoted directly and thereby reveal the key to more meaning for the readers of The Other Newspaper.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)