Home Non-categorized Relief Among Opinion-Makers: “All Bloggers Are Celebrities”

Relief Among Opinion-Makers: “All Bloggers Are Celebrities”

393
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A sigh of relief was breathed. A jar was played with. It was decided by the Supreme Court that all bloggers are celebrities. It was clarified by a little bird landing and eating what seemed like a popcorn.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)