Home Non-categorized District Chairman: Skin-colored Reindeer Is Pollution

District Chairman: Skin-colored Reindeer Is Pollution

413
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“If we look at something basic such as the simple act of throwing a piece of candy wrapping in nature then we instantly realize that, huh, you just don’t do that. Try to imagine. Skin-color! It’s greenish!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)