Home Non-categorized The Mirage Shirt Is Blue Like The Ocean

The Mirage Shirt Is Blue Like The Ocean

387
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

The designer couple Yokum “Man” Ablah and Christine “Woman” George are behind closed doors and in full swing creating their new so-called mirage series. From the heated conversation you can tell that Jokum is tearing off the buttons of a “commonplace off-the-peg shirt”.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)