Home Non-categorized Entwistle Sells Corals on The Beach on The Tropical Island of On

Entwistle Sells Corals on The Beach on The Tropical Island of On

389
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

On the tropical island of On, the businessman and bassist Entwistle found out something really clever, namely to sell, yes, you got it, sell. Entwistle sells corals which he fishes out of the seabed every morning.

“The natives buy the corals in large numbers, but do not know what to use them for and sink them in the water where Entwistle fishes them up again in the morning.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)