Home Non-categorized Deep Sigh from Entwistle

Deep Sigh from Entwistle

372
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“The whole world, or most of it, says: I’m gay without realizing it, even though I refuse flatly, so now, rather than trying to penetrate the wall of realization, I have built a comfortable little bridge over it and bought myself a pair of red socks.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)