Home Non-categorized Scientist Presents A Method for Detecting The Facial Expression of A Stork

Scientist Presents A Method for Detecting The Facial Expression of A Stork

349
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“Basically, you have a basin in which you put the stork and fill it with water, not the stork but the basin. The water level must reach to right under the head. Then the stork will begin to move quietly. Now you can see the facial expression. If you have poured the water in correctly, the stork will relax totally and show a facial expression of absolute relaxation and complete peace of mind.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)