Home Non-categorized Waistcoat Adroitly

Waistcoat Adroitly

332
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“You see, what probably happened was that the waistcoat was tucked through a crack or a chink, or … a scratch, no, a hole at least. It often happens at The Solitaire Islands. Now it has happened here on the middle of the duke’s head. In the middle of the centre parting. In the middle of dinner. Magnificent.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)