Home Non-categorized Christiansen Nice

Christiansen Nice

321
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

Ebla Gardiner gently turns over the pages of the book in front of her. It seems a bit odd, considering we are in the middle of an interview.

“Christiansen, yes. I remember him. But none of us are intellectuals all the time. Same with Christiansen. He was fond of pouring pancake batter around the pancake so it got completely circular. If there was a hole after the turning, he refused to use the same intervention. No no. He was a big and honest man.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)