Home Non-categorized Chimney Sweep Swerves into The Ditch During Fit of Coughing And Onwards...

Chimney Sweep Swerves into The Ditch During Fit of Coughing And Onwards onto A Field And through A Barn

310
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

One of our most skilled chimney sweeps, he’s able to, among other things, jump from chimney to chimney and from chili to chili and from cheetah to cheetah, was involved in a series of events similar to those in the headline.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)