Home Non-categorized Researcher with Speciality in The Niff of Male Jackets Finds Green Fragment...

Researcher with Speciality in The Niff of Male Jackets Finds Green Fragment of Broken Glass Which He Tossed into The Surf Earlier

330
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“It’s kind of nutty that he speaks so much about it. A green fragment of broken glass. I think he is attempting to draw attention to himself with this, in my view, quite insignificant research result. When he found two beans that looked quite similar. That was more fun.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)