Home Non-categorized Entwistle: “Most People Are Inadequate”

Entwistle: “Most People Are Inadequate”

406
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“The discovery is over 100 years old, but has not yet generated any particularly good philosophy, in the Christian sense. Most people are inadequate. Should we help, support, sit on the fence or ignore all these good people? Love them and apply the same yardstick to everybody in the high name of democracy? Find out exactly how a blockhead thinks and hold it against him in a public indictment? No, no and no.”

Entwistle adjusts his rather thick trifocals.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)