Home Non-categorized Open Mike: Entwistles Musings about Philosophy

Open Mike: Entwistles Musings about Philosophy

388
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“Having self-confidence, self-worth, self-love and self-knowledge doesn’t increase the benefit of talking to yourself. Because you’re always just you, it’s also difficult to squeeze out information that you didn’t know in advance.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)