Home Non-categorized Painter Interchanges Signature And Painting

Painter Interchanges Signature And Painting

495
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

A painter from Funen has interchanged things all year so that the painting itself fills up the limited space on the paintings that previously was the location of the signature. The signature has been moved out into the painting’s main field.

“The customers have been satisfied. They look happier. I saw one holding a pennant.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)