Home Non-categorized We Don’t Think Enough about The Black Panther’s Back Problems

We Don’t Think Enough about The Black Panther’s Back Problems

338
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

“If we spent just one hour a day thinking about the back problems of endangered animal species, there would not be much to prevent us from taking action at one point. It is thought-provoking that if we thought just about 10 minutes of the body functions of the black panther that did not cause problems, there would certainly be something that made not only the black panther happy but also us happy.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)