Home Non-categorized “The semi-near future should not laugh at us”

“The semi-near future should not laugh at us”

413
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

The philosopher Karl Entwistle has recently published two books in a row. The latest he wrote as a diversion, because the second-last was a little strange. It was strange because it was filled with references to imaginary laughter, 150 years in the future, over our ways of doing things.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)