Home Non-categorized Tilbagefodring

Tilbagefodring

521

Han sagde det med sin krop, “Hun pudsede min geværrem med sit næsefedt,” sagde han igennem sin krop som et slags blæseinstrument. Han sad oppe i et træ, han kiggede ud ad vinduet, han stod krumbøjet over en mønt der lå på jorden, det er ligegyldigt. Det vigtige er at han befandt sig et sted, altid et sted, også når han var iført fastelavnskostume, “I just loove those layers of feedback, man! It’s so great to be with you, guys!” Bare mere krop på flere steder.

Tolkning 1: “Han sagde det med sin krop” Det er alt for sjældent vi hører denne sætning. Den er faktisk slet ikke i familie med sproget, dvs. vi bruger den ikke “til dagligt”, men den betyder noget. Hvad betyder den?

Humorstue
Hvad betyder agern?

(Forfatter: Thomas Krogsbøl)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)