Home Non-categorized Paul McCartneys danske ven for underlig

Paul McCartneys danske ven for underlig

553

Da Beatlen i 2011 valgte sin ømme danske ven Rasper Hovmand havde han næppe indset følgerne af deres fælles beslutning på ferieøen Kos om at udveksle mundstykker til oboer og valdhorn en gang om året ved en ceremoni. Ved det første møde blev Hovmand så nervøs over at møde verdensstjernen at han ifølge eget udsagn talte koptisk med sig selv på vej til ceremonien.

Tolkning 1: Denne tekst stiller skarpt på hvordan vi kender de kendte?

Humorstue
Hvordan får jeg vandet, kære Lisbeth, kære Lisbeth?

(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)