Home Non-categorized Kælenavn blev til delfin af bronze

Kælenavn blev til delfin af bronze

575
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

En ganske almindelig portion cornflakes hældt nuttet op i søndags gav anledning til store omvæltninger for ægteparret Schrøder-Timbo i Vedderslev. Netop som Anna lagde mærke til at hendes mand hældte cornflakesene på en nuttet måde spurgte hun Basse, vil du have the? I det samme materialiserede kælenavnet sig i en smukt udført delfin af bronze og blev derfor ubrugeligt. Men det siges at hun stadig benytter det mærkværdige og grangivelige kælenavn.

Tolkning 1: Denne tekst stiller skarpt på det eksistentielle i ordenes vægt, rutinerene mellem ægtefæller, osv.

Humorstue
Blink.

(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)