Home Non-categorized DF-medlem går til psykolog

DF-medlem går til psykolog

386
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Psykolog Janus Knorr løb fredag ud fra sin praksis med over 100 km/t, tog en dyb indånding i den frie luft på Kastanievej i Knorrborg og løb derefter ind igen med 50 km/t. Der var bud efter ham. En Henry Elofsen ved navn Tom Bødker havde netop. »Kemien passer lykkeligvis. Jeg har tit lyst til at åbne Janus ligesom man ville åbne en brandhane med en brandhanetang, men lader være. Jeg ser. Jeg taler med mine øjne. Jeg drypper en slags lilla guld og så.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)