Home Non-categorized Tissende tiger løser ældgammel gåde

Tissende tiger løser ældgammel gåde

428

Kender De fornemmelsen af at der er nogen der betragter os? En slags sjette sans. Forskere i USA har netop, assisteret af en tissende tiger, berigtiget følelsen og fastslået at der er nogen der betragter på os og at denne person er Allan ude fra næsset. Da den Anden Avis ankommer står Allan bare og kigger. Deres udsendte får en klump i halsen, det er som alle ord allerede er sagt. Bønfalder Allan om at vi bare drikker vores kaffe og siger tak og går igen? »Jeg har egentlig ikke meget at sige. Jeg har set det meste. Det meste.« På vejen tilbage til bilen snubler vi i en sprinkler. »Så du hans øjne. Han var ked af det, mand.« »Han kommer over det.« »Hvordan ved du det?« »Jeg er, sagt i al beskedenhed, mere livserfaren end du.« »Men du taler engelsk med dig selv.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)