Home Non-categorized Tips til dig der har rullet din mobil ind i et ældgammelt...

Tips til dig der har rullet din mobil ind i et ældgammelt hestedækken og ikke kan høre den ringe

345
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

»Min skærm fik skrammer.« Den Anden Avis møder Anna Arild da hun er ved noget indviklet: at stille cyklen op ad en mur ved en kiosk. Først vælter cyklen, så vælter Anna og til sidst vælter kiosken. »Nej. Min skærm fik skrammer. Og så tænkte jeg at det gav den personlighed. Det kunne min veninde bare ikke fatte. Jeg måtte rulle den ind i et ældgammelt hestedækken for at få hende med på den med personligheden. Så faldt tiøren og alle var glade.« Anna bliver pludselig optaget af en meget lille tekst i en gratisavis der ligger på bordet på caféen hvor vi har taget plads. »Men så tænker jeg hjælp! Jeg kan ikke høre den ringe. Af med hestedækkenet igen. Og Sørens om der ikke er et misset opkald!«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)