Home Non-categorized Finsk kridt og ungarsk gødning vækker danskers interesse

Finsk kridt og ungarsk gødning vækker danskers interesse

376

En dansk forretningsmand hævder nu »at hans hjerne har fået en interessant krølle som gør det muligt for ham at tjene penge uanset hvor og i hvilken tid han måtte befinde sig, undtagen i Krøldrup i året 1950.«

»Det finske stykke kridt er unikt af to grunde. Jeg siger ikke hvilke. Den ungarske gødning kan få et træ til at vokse 700 meter i minuttet. Det taler for sig selv. Men det skal tie stille. Vi spiser.«

Forretningsmanden griber en luns kød i munden og går fredeligt rundt om sig selv og lægger sig foran mikrofonen.

»Det er Ole her. Ole i din radio.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)