Home Non-categorized Disney hunden Vaks gift med indre supermodel

Disney hunden Vaks gift med indre supermodel

505

»Jeg gik direkte til medierne efter jeg havde giftet mig med Disney hunden Vaks. Vaks havde kun en enkelt side i Anders And bladet, da jeg var barn. Dybt uretfærdigt. Vaks er den mest sammensatte og, lur mig, den mest generøse.«

Ebba Skammelsøn vinker og der kommer mere sød vin. Fire marengs bliver afvist med et smil. Hun er indre supermodel. Senest har hendes smukke indre prydet forsiderne på Vogue og Marie Claire. Medierne plejer at ringe til hende frivilligt fire gange om dagen. Denne gang var det hende der tog initiativet og kontaktede Den Anden Avis. Vaks bjæffer i baggrunden:

»Hunden Vaks kysse tyk mand.«

Ebba klapper sin mand på hovedet:

»Såå. Hunden Vaks kysser jødisk dame med store hænder der arbejder i supermarked. Men lige om lidt ikke. Vi skal lige lave det her interview.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)