Home Non-categorized Forsker finder rubin på fingeren af fin dame

Forsker finder rubin på fingeren af fin dame

419

»Det er en rubin du har der.«

»Nej… Er det det? Det er et arvestykke. En rubin. Men jeg anede ikke det er en rubin.«

»Det er en kjole du har der.«

»Jeg anede ikke det er en kjole. Jeg har lige købt den.«

»Du taler mærkeligt. Du taler hurtigt, forvirret og stresset.«

»Prøv og hør. Det er faktisk mig der er forskeren. Du sidder bag dit skrivebord mens jeg lever.«

Sådan sagde øjnene i går hos to gæster til et selskab på Upper Manhattan hvor Den Anden Avis var tilstede. Den virkelige samtale var helt anderledes og drejede sig om et læs hynder der blev fragtet gennem Kroatien under store strabadser.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.