Home Non-categorized Hvordan åbner man bagdøren i en Ford Focus?

Hvordan åbner man bagdøren i en Ford Focus?

384

»I bredeste almindelighed finder jeg det utroligt hver gang et menneske finder en kasse med bark. Uanset om eftersøgningen har stået på i nogen tid. Uanset hvor lang tid der er gået siden det bemærkelsesværdige fund. Uanset om kassen er blevet fyldt med dette velkendte indhold af ingen ringere end finderen selv.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.