Home Non-categorized S tryllet om til iskoldt jordbærbed

S tryllet om til iskoldt jordbærbed

364

Et s i et ord uden s blev torsdag tryllet om til et jordbærbed. Da beddet endelig overvandt forfrysningerne blev det drukket af en tørstig krage. Lotte Nielsen, der deltog i festlighederne, klagede straks via internettet og så på en spand med koks.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.