Home Non-categorized Batterier der batter

Batterier der batter

347

»I dag skal vi tale om hvorfor Trons batterier bare er bedre. Det er indviklet. For det første holder de ikke særlig længe og for det andet kommer der brun væske ud af dem. De er noget lort. Men det, og det tør jeg faktisk garantere, er de bedste batterier du overhovedet kan komme i nærheden af. Det er bare et godt produkt. Lige fra minuspolen til pluspolen, ja, hele vejen gennem Polen. Hvor mange skal du ha’? Ja. Vi tager seks-syv stykker.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)