Home Non-categorized »Vi burde højt græs og fløde«

»Vi burde højt græs og fløde«

371

Københavnerfortolkningen af psykisk sygdom og menneskelighed generelt ligger klar på Jette Matthias Bubbidans bord. En meget kvindelig mand med skæg. »Altså hvis du kigger på liberalismens grundlag ser du en forvredet og letkøbt version af hvad det vil sige at være menneske. For det første er ingen mennesker normale. Det strider imod liberalismen som jo helt klart antager at de fleste mennesker er normale. Ifølge liberalismen ved vi en helt masse og skal bare være i fred, så kan vi udfolde os på en masse herlige måder. Men vi ender således med at være dobbelt afmægtige hvis vi går tur med liberalismen.« En mariehøne på bordet vandrer frem i vores synsfelt. Jette Matthias kigger på den. »Den har valgt at gå med liberalismen. Se! Den går væk fra afhandlingen. Det er surt.« Jette Matthias hjælper mariehønen over en kuglepen på en lidt klodset måde.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)