Home Non-categorized Anmeldelse: Frederiksdal flettet ind i blæretang

Anmeldelse: Frederiksdal flettet ind i blæretang

418

Lad det være sagt med det samme. Bogen svækkes af at sætningerne kun yderst vanskeligt lader sig visualisere. Således lyder første sætning: »Han formede papiret, uden at klippe.« Det er for kryptisk for mig eftersom tusinder af mulige læsere må have stået med et ark papir i hænderne hvor dette at formgive det uden at klippe i det må synes som en umulighed. Desværre gentages dette narrative mønster. I det nævnte eksempel sættes fantasien virkelig i gang af sætningens første del, er manden mon en papirsklipper, hvorfor har han valgt dette spændende job og hvad er han i gang med at klippe? Måske en silhuet. Men anden halvdel af sætningen virker skuffende uden for rimelighedens grænser. Man hægtes som læser af.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.