Home Non-categorized Skuespillere får kramper af chokolade

Skuespillere får kramper af chokolade

356

En ny mint (chokolade, red.) blev torsdag afprøvet på et større antal skuespillere. Yoko Sander Pivert, formand for skuespillertruppen Birketræet: »Der kom en større levering mens vi øvede på teatret. Det er som det altid har været. Skuespillere får kramper af chokolade.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.