Home Non-categorized Tre forfattere og tre filminstruktører laver uafhængigt af hinanden værker med titlen...

Tre forfattere og tre filminstruktører laver uafhængigt af hinanden værker med titlen Interessen for skrammel

304
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Der foregår mange mærkelige ting ude i den vide verden. Blandt andet derfor har vi Den Anden Avis. Senest har tre forfattere og tre filminstruktører uafhængigt af hinanden fundet på hvert deres projekt som de alle har betitlet Interessen for skrammel. Kategorien er noget så usmageligt som religiøse gys. Filmekspert Foska Brun: »Jeg synes bestemt ikke der er tale om en modetendens, eller at spekulere i angst ligesom medierne. Det vi har at gøre med er at vi i Danmark har et unikt kreativt miljø som danner grobund for mange interessante og nyskabende film og bøger. Interessen for skrammel er seneste skud på stammen. Det er så interessant som det overhovedet kan være. Disse kunstnere låner os noget virkelig værdifuldt som især stressede mennesker vil falde for. Og da tiden er sådan at rigtig mange mennesker er stressede, se blot på økonomien, er jeg sikker på at disse herlige sager vil få et stort publikum. Desværre er jeg selv forhindret i beskæftige mig med værkerne på grund af manglende interesse. Men jeg synes det er interessant. Der er virkelig tale om at de her kunstnere assisterer deres publikum på en helt unik måde. Ok. Så sjettedelsunik. Jeg må indrømme jeg hellere havde hørt historien om 12 dovne vindpust det red ud ad Farimagsgaden.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)