Home Non-categorized Ny »Måske skulle du tage at holde din kæft« hjemmeside

Ny »Måske skulle du tage at holde din kæft« hjemmeside

319

»Måske skulle du tage at holde din kæft er et ny hjemmeside centreret omkring denne opfordring til almindelige menneskers usunde trang til at dele deres trivielle oplevelser, forudsigelige og ydrestyrede tanker, omskiftelige holdninger og kølige eller tvetydige lamme-åndssvage tilnærmelser. Hjemmesiden har et forum hvor ingen endnu har ytret noget som helst, men i stedet valgt at holde et livs tavshed og knevre løs andre steder på nettet.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)