Home Non-categorized Aztekerne målte afstande i arme

Aztekerne målte afstande i arme

372
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

»Alle afstande, på nær gåafstande, blev i Aztekerriget målt i arme. Armene blev lagt i forlængelse af hinanden. Det var forfædrenes arme som man hentede i et hus der hed armhuset. Var man nødsaget til at tage mål af en lægte måtte man først hente armene. Nu tror jeg den er feset ind. I øvrigt mente man at buske bliver til træer når de voksede sig store.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)