Home Non-categorized »Om det holder« ikke længere relevant på Bonk-museet

»Om det holder« ikke længere relevant på Bonk-museet

326

»Da vi som kriterium for udvælgelsen af værkerne til vores forårsudstilling så på om kunstværket holder fik vi kunstnere der gik i ring og anstrengte sig frygteligt. Det var ulideligt at se på. Værkerne kom til at holde over-meget. Jordforbindelsen røg. Humoren røg. De røg alt muligt. De røg på alt muligt. Se den lille vogn der kører omkring der. Den kalder jeg en kunst. Det er en fjernstyret bil der suger kaffe ud af gæsternes kaffekopper og sprøjter den 20 meter ned i jorden. Vil du have en vingummi?«

Mosher Gabi fejer imaginært støv op med en imaginær kost. Kun fejebladet er virkeligt.

»For 3500 kroner siden lå her en motorvej.«

Jeg spiser nysgerrigt vingummien og holder om Mosher Gabi mens han læner sig svagt til siden.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)