Home Non-categorized Brød solgt for svimlende beløb

Brød solgt for svimlende beløb

378
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Et rugbrød fra Kårs Bageri blev torsdag solgt for en klækkelig pris. Køberen, Sherubabbel Federspiel, tog straks, og under pressens bevågenhed, indpakningspapiret af og afslørede at brødet indeholdt en mængde guld til en pris der langt overgik købesummen.

»Det er klart der bliver et arbejde med at få guldet helt rent for brødkrummer.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)