Home Non-categorized Læserne spørger: »Hvor stor må en tallerken være i EU?«

Læserne spørger: »Hvor stor må en tallerken være i EU?«

366

Federspiel: »Hej! Jeg er lige kommet til at lave en tallerken der er ret stor. Leret er ikke tørt endnu så nu spørger jeg: Hvor stor må en tallerken være i EU?«

Den Anden Avis: Vi kan ikke svare netop nu. Vi holder en ballon.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.