Home Non-categorized Ny bog: Frede Hærgeskam: Fascinationen – dansegulvets varmblodige fætter

Ny bog: Frede Hærgeskam: Fascinationen – dansegulvets varmblodige fætter

405

»I dansen har du en mand og en kvinde. En mand der danser godt og en kvinde der danser mindre godt. Det er det jeg i bogen kalder dansesituationen. Det kan også være en kvinde der danser godt og en mand der måske ikke har grundtrinene helt på plads fra danseskolen. Det er det jeg i bogen kalder situationsdansen. Hvis både mand og kvinde danser godt har vi med begrebet dansedansen at gøre. Og i modsatte fald, hvis begge danser dårligt, har vi situationssituationen. Det er kun i bogen jeg interesserer mig for situationssituationen. I øvrigt interesserer den mig ikke meget. Men der opstod en del interesse fordi min forlægger sagde ved du hvad, læg alt hvad du i øvrigt arbejder med af dansesituationer, situationsdans og hvad det ellers hedder til side og skriv om situationssituationen. Læserne skal have noget at tænke over. Situationssituationen minder nemlig mig personligt om virkeligheden. På den måde kan du give læseren virkeligheden og vi kan begge få en fed check hver måned de næste mange mange år.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.