Home Non-categorized Ægtefælle: »Desmond? Det er Des. Tak for en vanvittig hyggelig aften!«

Ægtefælle: »Desmond? Det er Des. Tak for en vanvittig hyggelig aften!«

405

Desmond Maradjøngade og Papse »Des« Wijfstrand er gift. De mødtes i firmafanklubben ved Longines bordet. Men det var først under en grupperejse til Ken Poulsen Reservatet i Tarm at de lærte at udtale Longines rigtigt og samtidig holde fast om et kæmpe stort hyben mens de badede. Der skulle endnu tre tilfældige møder til før de forstod at de holdt af hinanden for alvor. I virkeligheden nogle usædvanlig dumme mennesker. Desmond ser ud i luften og siger et eller andet, mens Des forsøger at proppe en isterning gennem halsen på sin sodavandsflaske. En fugl flyver forbi.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)