Home Non-categorized Christian Lavmus: »Nu skal vi alle sammen se TV«

Christian Lavmus: »Nu skal vi alle sammen se TV«

344

Han kravler behændigt ned ad stammen, folder træet sammen og sukker med blikket vendt imod den smukke lyse bygning.

»Det ser godt ud det du har der.«

Mærkeligt nok har han kunnet se direkte igennem mit tøj. Jeg har lidt lakridser som jeg deler ud til de forsamlede. Vinden tager til i styrke. De fleste af de opstillede ting vælter og interviewet tager en uforudset drejning.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)